ČOVJEK OTKRIO KAKO VARAJU VOZAČE NA BENZISKIM PUMPAMA: BUDITE OD SADA NA OPREZU

Loading...

Jedan čovjek je uspio da otkrije tu tajnu kako ustvari benzinske pumpe varaju vozače. Zapravo, on je u jednom trenutku povukao cijev iz koje nije teklo apsolutno ništa. Za to vrijeme je posmatrao brojke koje rastu na aparatu i kao nasuo je za 50 dolara, a zapravo rezervoar mu je bio i dalje prazan. Nakon ovog videa ćete sigurno više paziti na to kako sipate gorivo i kod koga sipate:

Image and video hosting by TinyPic

Većina automobilskih stručnjaka se složila da, ukoliko se budete pridržavali nekoliko pravila više se nećete morati brinuti za svoj džep. Onog momenta pošto drška za benzin klikne, znak je da je vaš automobil dobio tačno onoliko goriva koliko u njega i može da stane i zaista nemate više potrebe stisnuti ručicu još dva, tri, puta, kako bi se rezervoar sigurno napunio: To gorivo će se razliti i motor ga neće potrošiti, a vi ćete ga ipak na kraju morati platiti.

Image and video hosting by TinyPic

Zatvarajte poklopac nakon sipanja goriva. Benzin će ispariti, ukoliko bude bilo dotoka vazduha. Zbog labavih, neispravnih i oštećenih poklopaca godišnje ispari čak i do 540 miliona litara goriva. Zato, dobro zavrnite poklopce.

Loading...


Loading...

Leave a Comment