DUGO SU NAS VARALI: KAKO JE STVARNO IZGLEDALO SNIMANJE EMISIJE ”ČOVJEK PROTIV DIVLJINE”

Loading...

Čovjek protiv divljine je bila zaista senzacionalna emisija iz Velike Britanije a koja se prikazivala i kod nas i koju je vodio Bear Grylls.

Kao što većina nas zna Bear Grylls je obilazio najneobičnije dijelove svijeta i preživljavao u jako teškim uvjetima. Ponekad uopšte nismo ni svjesni koliko je teško preživjeti u prirodi bez struje kao i osnosvnih životnih namirnica. Ili smo barem mi tako mislili. Međutim, evo šta pomoćnik ravnatelja kaže o produkciji emisije kao i poteškoćama s kojima se sve morao suočavati tokom snimanja:

Image and video hosting by TinyPic

“Imali smo pravu hranu koju smo uvijek nosili sa nama, ali povremeno bismo isprobavali i neke stvari koje je Bear predstavljao – poput žive ribe ili stijena u Meksiku”, rekao je on te objasnio kako su u svemu kontrolirali situaciju a rizik svodili na minimum.

Image and video hosting by TinyPic

Ipak, kako kaže on to ne smatra prevarom to što su, kad god je Bear morao učiniti nešto jako opasno, kao što je skakanje s vodopada, detaljno sve prije provjeravali, isprobavajući dubinu, provjeravajući moguće skrivene prepreke pod vodom itd..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Loading...


Loading...

Leave a Comment