Kroz koju slavinu će voda najbrže teći? Vaš odgovor otkriva OVU VAŽNU stvar o vašem IQ-u

Loading...

Ako želite da saznate nešto više o svom koeficijentu inteligencije, mi imamo pravi test za vas. Pogledajte pažljivo sliku ispod. Na njoj se nalaze 4 slavine. Pitanje je jednostavno: kroz koju će slavinu voda najbrže teći? Razmislite dobro pa izaberite. Vaš izbor otkriva kakve su vaše intelektualne, ali i životne veštine. Da li ste spremni da probate? Hajde da počnemo.

Image and video hosting by TinyPic

Ako ste izabrali slavinu #1:

Image and video hosting by TinyPic

Vi možda niste najpametnija osoba na svetu, ali ste uspeli da razvijete intelekt van društvenih parametara. Obično pronalazite kreativne odgovore, ali ih zadržavate za sebe i ne delite sa drugima kako biste izbegli poniženje. Kada biste to počeli da radite, videli biste kako vam se prikazuju i progresivno složene misli.

Ako ste izabrali slavinu #2:

Image and video hosting by TinyPic

Vi niste neko ko mnogo mozga, ali znate kako da izvučete inteligenciju drugih. Atmosferu oko sebe vidite kao sto pun mogućnosti i rado ćete zaobići svaku poteškoću koristeći sposobnosti drugih kao da su vaše sopstvene.
Ako ste izabrali slavinu #3:

Image and video hosting by TinyPic

Vi ste apsolutno jedinstveni teoretičar. Možda vas drugi ne cene dovoljno jer ne mogu da dokuče vaše ideje. Međutim, ako sarađujete sa drugima na svojim ciljevima i strategijama, videćete kako ćete brzo poboljšati intelekt i efikasnost.

Ako ste izabrali slavinu #4:

Image and video hosting by TinyPic

Vi kucate na vrata genija. Potrebno je samo da se okrenete pravim ljudima i izvorima. Trošite svoje sposobnosti na trivijalnosti, umesto da se fokusirate i radite na važnim temama kako bi vaš mozak dostigao pun potencijal.

Loading...


Loading...

Leave a Comment