MILENI JE SUPRUG PRE DVE GODINE REKAO OVU REČENICU I TO JE BIO PREOKRET U NJENOM ŽIVOTU: “Pitaju me da li me je sramota, a OVO JE MOJ ODGOVOR”

Loading...

1
Jonas Milena koja ima 31 godinu i živi u Berlinu, 2014te godine je zatrudnela.
2
Tokom njene trudnoće, dogodilo se to da je postula imuna na insulin i na osnovu toga joj je dijagnostikovan veliki problem a to je sindrom policističnih jajnika.
3
Sve simptome koje je imala a to su bili veliki problemi u stomaku, neredovne cikluse, postala je i depresivna, pa čak I probleme sa kožom, ali i najveću stvar preterana maljavost.

Ona je zbog toga morala svaki dan da brije. Ispod pazuha, noge, stomak pa čak i lice.
4
Ali posle svega toga, njen muž Deni joj je 2017 godine uputio rečenicu koja ju je očarala. Rekao joj je da se ne zamara sa brijanjem, jer je ona svakako lepa.

Milena je probla svakakvu vrstu depilacije. Mnogo časova joj je prolazilo na brijanje celog tela, jer je na svakom delu kože izrastala dlaka. Sada je presrećna jer ima muža koji joj daje dosta podrške oko svega toga. Milena je čak I dodala da joj je život od tada dosta lakši, od kad ne mora da troši vreme na brijanje.

Naravno, postoje i drugi koji se ne slažu sa rečima njenog supruga.
5
Mnogi ljudi su mi rekli da sam odvratna, uprljana i da to ništa nije higijenski. Čak su me i pitali, kako me nije sramota da se slikam i da obajvljujem svoje slike.
6
Dosta vremena i hrabrosti mi je trebalo da pokažem pravu sebe i sa podrškom od muža neću sigurno stati.
7

Loading...


Loading...

Leave a Comment