MUŽ I NJEGOVA LJUBAVNICA SU JE VREĐALI I ZVALI JE „DEBELA KRAVA“: Bila je teška 117 kg, onda je rešila da SMRŠA i postane BOMBA! Pogledajte kako im se OSVETILA

Loading...

Betsi Ajala (34) iz Hjustona u Teksasu je, kada je rodila ćerku Izabelu 2013. godine, imala 117 kilograma. Ali, tek kada je otkrila da ju je muž prevario i sa ljubavnicom nazivao “kravom”, rešila je da smrša.

Image and video hosting by TinyPic

Zaklela se da neće da poklekne i počela da trenira sa sestrom. Slatke grickalice zamenila je zdravim.

Sada je samohrana majka, a u teretanu ide 6 puta nedeljno. Muževljevu prevaru smatra blagoslovom jer joj je omogućio nov početak kakvom se nadala.

– Tada nisam znala šta bih sama sa sobom. Imala sam više od 100 kilograma, šestomesečno dete, a sve za šta sam radila je nestalo.

Sve vreme sam se molila da mi se život promeni i moje molitve su uslišene, možda ne onako kako sam se nadala, ali dobila sam drugu priliku i zahvalna sam na tome. To je sve promenilo u mom životu.

– Htela sam da se promenim zbog sebe same i zbog ćerke. Htela sam da joj pružim pravi primer.

Betsi je imala samo 13 godina kada je držala prvu dijetu.

Image and video hosting by TinyPic

– Skoro celog života muku sam mučila sa viškom težine. Uvek sam bila bucmasta. Nisam se bavila sportom ni fizičkom aktivnošću jer sam bila gojazna.

U školi su me zadirkivali zbog toga. Mislim da je za mene hrana predstavljala samolečenje. Bila sam anksiozna – priča Betsi.

Image and video hosting by TinyPic

Sa mužem je bila od svoje 17. godine i kaže, posvetila mu je život. Ceo svet joj se srušio kada je videla poruke u kojima je muž i njegova ljubavnica nazivaju debelom i kravom.

Image and video hosting by TinyPic

Kaže da je posle svega u dobrim odnosima sa bivšim mužem. Iako joj je trebalo vremena da mu oprosti. Shvatila je, kaže, da je to što je uradio bilo njegovo delo, a ne njeno.

Loading...


Loading...

Leave a Comment