NEUPADLJIVO DUGME NA INSTRUMENT TABLI AUTOMOBILA, KOJE MOŽE OZBILJNO UTICATI NA VAŠE ZDRAVLJE!

Loading...

Da li znate šta je ovaj prekidač u vašem automobilu?

4288-1-4ca2a7fa8799b72945f64689a69cd751_1

Sva vozila su opremljena priručnikom, tako da se svaki vlasnik može upoznati detaljno sa korisnim funkcijama koje su dostupne u njegovom automobilu. Ali da li znate nekoga ko je studiozno pročitao uputstva?

Korišćenje ovog neupadljivog dugmeta u kabini može imati značajan uticaj na zdravlje vozača i ostalih putnika.

4288-2-4ca2a7fa8799b72945f64689a69cd751

Njegov posao je otvaranje i zatvaranje spoljnih rupa za dovod vazduha. Ako se ograniči protok vazduha samo u kabini, prašina i dim spolja ne mogu da uđu u unutrašnjost vozila.

Kada uključite klima uređaj uvek morate na nekoliko minuta otvoriti spoljne rupe radi spoljašnjeg snabdevanja. Onda možete da uključite samo unutrašnju cirkulaciju. Regulisanje ove funkcije je rešeno različito u različitim modelima automobila, ali principi su isti.

Kada je najbolje da koristite ovo dugme?

Stručnjaci preporučuju da se funkcija unutrašnjeg kruga koristi u velikim gradovima gde je vazduh veoma zagađen, pa se zahvaljujući ovome ograničava prodiranje prašine, dima i drugih toksičnih materija unutar vozila.

Ako niste ranije koristili ovo dugme, počnite da ga koristite da bi izbegli zdravstvene probleme. Preporučite ovo takođe i vašim prijateljima.

Takođe, predlažemo da pogledate uputstvo o automobilu i upoznate mogućnosti koje krije kontrolna tabla, možda saznate još neku korisnu karakteristiku…

Loading...


Loading...

Leave a Comment