NISU ZA BRAK: Ovi horoskopski znaci teško ostaju u dugim vezama!

Loading...

Nisu baš svi stvoreni za duge staze, ma koliko mi to sebi pokušavali objasniti. Otkrijte o kome je riječ!

118028_1brak-696x422

Ovnovi se vrlo lako i ludo zaljubljuju. Kada su strasti uzavrele, Ovan odlučuje prerano i naglo donosi odluke. Pošto su Ovnovi u stalnoj potrazi za novim avanturama i uvek im je potrebna nova iskra u vezi, oni kako vreme prolazi pokušavaju da pobjegnu od svojih obaveza, a to može trajati mjesecima. Često postoji period kada procjenjuju svoj odnos i pokušavaju da ponovo osvježe vezu, tokom kojeg postaju svjesni svojih stvarnih osjećanja i odlučuju o tome šta učiniti u budućnosti. Ako ne uspijevaju da ponovo ožive strast, oni će tražiti novu ljubav.

118028_719625_brak-nesreca-nesrecni-ljudi-cistil

Strijelac

Ovaj neodlučni znak ima problem da se veže za samo jednu osobu. Kada je Strijelac predugo u jednom mjestu, ili u jednom odnosu, postaje nemiran. Ako želite da vaš odnos sa Strijelcem traje, morate mu dati prostora. Vi ćete vjerovatno morati da progledate kroz prste za njihovo nevjerstvo.

Vodolija

Ovo je jedan vrlo nemiran znak. On smatra da je jako teško biti u vezi više od nekoliko dana. Vodolija voli da njegov život bude ispunjen dešavanjima. Često se dešava da osoba impresionira i fascinira Vodoliju, a da oni ubrzo izgube interesovanje za nju. Ukoliko želite dugu vezu sa Vodolijom neophodno je da stimulišete njegov intelekt.

Loading...


Loading...

Leave a Comment