Otac je prikupljao lišće na hrpu kako bi ga otpuhao: Pao je od straha kada je otkrio što se skriva ispod (Video)

Loading...

Sve je samo zabava i smijeh dok otac ne padne na svoj tur. Tačno se to i dogodilo kada je otac nasjeo na jednu podvalu.

Nakon što je satima prikupljao lišće na hrpu, ovaj je otac bio spreman sve ih otpuhati. Nije imao pojma da se u hrpi lišća nalaze dva velika iznenađenja koja su samo čekala da iskoče.

Image and video hosting by TinyPic

Iako podvale često mogu biti izvor frustracija i straha, The New York Times tvrdi da one imaju neke važne mentalne dobrobiti. Članak objašnjava da su važne kako bi osoba ostala čvrsto stajati na zemlji i kako bi zapamtili da u životu ništa nije sigurno.

Image and video hosting by TinyPic

Loading...

Ovo se čini kao tmurniji dio inače zabavnih podvala, ali Kathleen D. Vohs, psihologinja na sveučilištu u Minnesoti, kaže da je to vrlo važan dio naše ljudskosti. Prema psihologinji Vohs, neslane šale su ogledalo mentalnog stanja osobe te prisiljavaju tu osobu da se suoči s vlastitom krhkosti. Iako su ove informacije o dubljem značenju podvala vrlo zanimljive, to je mnogo više od onoga što su mama i djeca imali na umu.

Mama je čekala s upaljenom kamerom dok je tata skupljao lišće na hrpu. Nema pojma što ga čeka u toj hrpi lišća.

Image and video hosting by TinyPic

Bio je tako šokiran da je pao na tur i pogledao prema kući u kojoj se mama smijala – zna da je ona bila odgovorna za to. Pogledajte ovu zanimljivu podvalu s lišćem.

Loading...


Leave a Comment