“Prodavala G A Ć E i čarape na pijaci od jutra do mraka”

Loading...

o

Pojedine naše pjevačice danas žare i pale domaćom muzičkom scenom, ali u prošlosti su bile daleko od reflektora i kamera. Bile su anonimne djevojke i bavile se nekim uobičajenim poslovima.

Na primjer, ultra popularna zvezda “Granda” Milica Pavlović prije slave koju je stekla u šou programu “Zvezde Granda” radila je u štampariji, piše magazin “Pulsonline”.

– Na početku sam radila najteže poslove, prenosila kutije, lijepila naljepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate, baki i deki sam renovirala kuhinju – ispričala je Milica za “Blic” prije nekoliko godina.

oo

Njena koleginica Marina Tadić je takođe bila vrijedna i bavila se raznim poslovima prije pjevanja.

Prvo je radila na radiju, onda je prodavala slike na svadbama…- Nikad me nije bilo sramota da radim, dok mnoge moje drugare jeste. Sasvim slučajno sam jednog dana dobila poziv od čoveka koji je godinama svirao u Valjevu da mu se pridružim i da počnem da pjevam. Muzika je zaista počela kao zabava, ali, eto, malo-pomalo, 12 godina je iza mene – izjavila je Marina 2016. godine.

Loading...

Goga Sekulić je poput Marine, prije nego što je počela da se bavi pjevanjem, radila na radiju.

ooo

Prije 25 godina sam bila radio voditeljka! Moja emisija je počinjala u osam uveče i trajala je do ponoći. Bila sam veoma slušana! – otkrila je Sekulićeva prije tri godine.

Kako je objavio tabloid “Scandal” svojevremeno, zvezda “Granda” Nadica Ademov prodavala je na pijaci prije popularnosti i slave.

oooo

Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape – otkrio je izvor blizak pjevačici i dodao:- Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvijek je imala posla – ispričao je anonimni sagovornik za pomenuti tabloid.

Loading...


Leave a Comment