Prozvali su ih najlepšim bliznakinjama na svetu a evo kako one izgledaju 7 godina kasnije

Loading...

Image and video hosting by TinyPic

Nakon propalog prvog pokušaja, Žaki je bila nervozna po pitanju povratka devojčica u modnu industriju. Ipak, kada su devojčice napunile 7 godina, stvari su se promenile. Žaki je podelila trenutak kada je shvatila da su one spremne za svetla reflektora. “Ova godina je bila drugačija. One su bile drugačije. Imale su sopstvenu ličnost. Volele su da plešu pred publikom, bilo kojom publikom. Kompijama, prijateljima, strancima… nije im bilo važno, jer su volele da budu u centru pažnje. Osim činjenice da verujem u znake i da skoro svi kažu da je 7 srećan broj, znala sam da će im ova godina biti zabavna i uzbudljiva. Iznela sam predlog devojčicama da pored časova plesa i plivanja svake nedelje, mogu da pokušaju i sa manekenstvom. Počele su da skaču od sreće i nisu mogle da dočekaju da počnu!”

Image and video hosting by TinyPic

Prvi nastup je bio za porodičnog prijatelja koji je otvarao butik za decu. Žaki se složila da mu pomogne sa traženjem modela i zgrabila devojčice i kameru.
“Ne mogu da kažem da sam znala šta radim. Ava bi gledala u kameru, dok bi Lea zurila u prazno… Onda bi Lea slučajno gurnula Avu, koja bi pomislila da je namerno i požurila bi da joj vrati. Sve u svemu, na kraju se ispostavilo da su uspele, iznenađujuće. Imali smo nekoliko dobrih slika za prijateljev posao i za nas da ih pošaljemo u modne agencije nadajući se da će pokazati interesovanje.”

Loading...


Loading...

Leave a Comment