RUSKI PSIHOLOG OTKRIVA GENIJALAN TRIK: Kako da uvek ispadnete PAMETNIJI u svađi! Jednostavna, isprobana metoda, koja zaista daje rezultate!

Loading...

Evo koristan savet poznatog ruskog psihologa Aleksandera Svijaša koji govori kako postupiti ako vaš partner (prijatelj, kolega, šef, susjed, itd) započne svađu, a vi želite da je izbegnete.

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je jednostavna, isprobana metoda i zaista daje rezultate. To ćete postići u samo dva koraka:

1. korak

Loading...

Čim vam se ta osoba obrati svađalačkim tonom, prema temi svađe analizirajte šta je toj osobi u stvari potrebno (dublji uzrok), šta joj nedostaje, šta očekuje od vas pa zbog toga započinje svađu. To što je muči može biti nedostatak (samo)poštovanja, nedostatak poverenja, nedostatak ljubavi, topline i pažnje, strah od nečega…

2. korak

Ne odgovarajte na provokacije te osobe, normalno se ponašajte i ponavljajte više puta da ne želite da se svađate.. Ne očekujte nikakvu zahvalnost, neka vam bude dovoljno što ćete svi dobiti ono što vam treba; ta osoba vaše dobre vibracije, a vi – svoj ​​mir.

Napomena: Ovo se ne odnosi na nasilje i zlostavljanje u porodici/odnosu gde odmah treba i fizički delovati (zakonski ako treba) i otići.

Loading...


Leave a Comment