Slavni američki roker nudi 365.000 dolara osobi koja u ovoj JEZIVOJ kući u BOSNI preživi godinu dana

Loading...

Slavni roker Alis Kuper je na svom Fejsbuk profilu ponudio fanovima da godinu dana za hiljadu dolara dnevno žive u kući u bosanskom Mrkonjić Gradu.

Naravno, sve ovo zvuči kao bajka, ali se trik krije u tome što bi ta osoba živela u kući u šumi bez telefona, interneta, televizije, radija, i bez kontakta sa drugim ljudima.

Kuća koju Kuper “nudi” zaista postoji i u njoj se sasvim lepo živi, barem tako tvrdi čovek koji ju je svojim rukama izgradio, a u takvim uslovima je živeo decenijama.

Alis-_Kuper-nudi-kucu

– Živeo sam ovde 30 godina. Pre nekoliko godina živeo sam ovde bez električne energije, telefona i automobila. Koristio sam vodu iz reke. To je dobro delovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Iz iskustva znam da se može živeti bez mnogih civilizacijskih dostignuća i u direktnom kontaktu s prirodom. Ovde možete živeti srećan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte… – napisao je Borislav Janković Boro i zahvalio Kuperu što mu je napravio besplatnu reklamu.

Iako se Kuper verovatno šalio, na njegovu ponudu se javilo više od 25.000 ljudi, a dobio je i preko 100 hiljada lajkova.

Loading...


Loading...

Leave a Comment