Šta je ovo?! Ona zna šta je sve uradila za ovakvu stražnjicu! (5 Foto + Video)

Loading...

Puna i prćasta stražnjica ideal je ženske ljepote današnjice, a osobito je tražena u svijetu plus size modela, poznatih po njihovim oblinama. Model Anivia Cruz Dilworth zbog svog je posla odlučila napraviti sve kako bi izgledala “oblije”, pa je tako posegnula i za silikonom s crnog tržišta. Injekciju po injekciju, postala je ovisna, a danas shvaća da ju je to dovelo do uništenja vlastitog tijela, piše Huffington Post.

Screenshot_16

Uz velike zdravstvene probleme koje joj je njezina ovisnost o silikonima donijela, Aniva je imala problema i sa zakonom zbog nabavke i raspačavanja ilegalnih silikonskih injekcija. Danas trpi psihičku i fizičku bol, a za pomoć se obratila terapeutkinji Iyanli Vazant.

Screenshot_17

Mislila je kako će povećanje stražnjice rezultirati većom traženosti u svijetu modelinga, no upravo to joj je uništilo karijeru.

Screenshot_18

– Počela sam s injekcijama silikona u guzu. Nisam mogla održati svoju tjelesnu težinu, a kako sam ja mršavila, stražnjica je postajala sve veća, pa i nakaradna. Uskoro nisam mogla stati u odjeću – rekla je Aniva.
Zbog silikona joj je tkivo stražnjice postalo ožiljkasto, ali i trajno natečeno. Obujam njezinih bokova danas iznosi 120 cm. Zbog bolova ne može spavati više od pet sati u komadu, teško joj je sjediti, a liječnici su joj rekli kako su joj živci trajno oštećeni.

Screenshot_19

– Bol je neizdrživa, a pomoći nema. Nikad se više neću osjećati 100 posto normalno i sada to moram prihvatiti – kaže Aniva koja je samo jedna u nizu žrtava šarlatanskih liječnika, koji jamče čudotvorne rezultate jeftinijim, ilegalnim proizvodima.

Screenshot_20

Upravo jer je sve ilegalno, pacijentice se nemaju kome požaliti makar bile iznimno unakažene.

Loading...


Loading...

Leave a Comment