Strogi 70-godišnji nastavnik matematike nema ženu ni djecu, a onda su učenici otkrili istinu koja ih je zaprepastila (Video)

Loading...

Jim O’Connor je strogi vijetnamski veteran i priznati nastavnik matematike s kojim se ne želite zafrkavati. Ošišan je na kratko kao u vojsci i ima oči koje ništa ne propuštaju u učionici.

Nakon godina služenja u vojsci razvio je autoritativan glas koji svi učenici s pozornošću slučaju. Također ne dopušta mnogo u svojoj učionici kada je riječ o raznim bučnim i nestašnim tinejdžerima.

Image and video hosting by TinyPic

Kao nastavnik matematike i računanja u školi St. Francis u Kaliforniji, Jim ima pristup nulte tolerancije u svom podučavanju 32 tinejdžerska dječaka. Učenicima je poznat kao nastavnik koji ima strog stav u učionici, ali kada su saznali za njegov nadimak izvan škole, učenici su ostali zaprepašteni.

Ispada da je, poslije posla i vikendima, Jim poznat kao šaptač bebama. Jim je TLC volonter u dječjoj bolnici u Los Angelesu gdje je već 20 godina, nekoliko dana u tjednu, dolazio nositi i paziti na bolesne bebe.

Image and video hosting by TinyPic

Prvi je put Jim pomogao bolnici kada ga je prijatelj nagovorio da daruje krv. On ima O negativnu krvnu grupu, koja je, kao univerzalna krvna grupa, iznimno tražena.

Tako da se Jim redovno vraćao donirati krv. Uskoro je postao najveći donor te bolnice, donirajući 272 litre krvi do sada.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon što je nekoliko puta uhvatio pogledom raznu bolesnu i oboljelu dječicu i bebe u bolnici, pitao je kako im može pomoći. Tada je Jim, cjeloživotni neženja bez djece, shvatio da je odličan u držanju djece.

Jim ih uživa nositi, vozati, hraniti i jednostavno, paziti ih i maziti koliko god je potrebno. Medicinske sestre, doktori i osoblje bolnice vole kada Jim dolazi volontirati, posebice jer se sva plačljiva djeca kod njega odmah primire.

Image and video hosting by TinyPic

Pogledajte ako se Jim ponaša prema najmanjima od onih kojima je potrebna dodatna ljubav i zagrljaji. Medicinsko osoblje i obitelji jako cijene njegovu brigu i nježnost.

Pogledajte kako je Jim zaradio svoj posebni nadimak i poštovanje svojih učenika.

Loading...


Loading...

Leave a Comment