TEST: Dajte odgovor na ovo prosto PITANJE i saznajte da li ste PSIH0PATA! Usuđujete li se?

Loading...

Radi se o jednom jednostavnom pitanju, koje nije “trik pitanje”, a na koje je većina uhapšenih serijskih ubica dala tačan odgovor.

Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte da odgovorite na pitanje koje sledi iza nje.

– Žena je bila na sahrani svoje majke i među okupljenima ugledala je jednog muškarca kojeg nikada pre nije videla. Izgledao joj je upravo kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. Ali, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije ubila je svoju sestru.

Pitanje: Koji je bio njen motiv da ubije sestru?

Renomirani kanadski psiholog Robert D. Hejr poznat je po vlastitoj metodi procene psihopatije, a često radi kao savetnik za odeljenje FBI-a koji se bavi slučajevima otmice dece i serijskih ubica, piše Hayat.

Uglavnom, psihopatama se smatraju ljudi koji ne pokazuju nikakvo kajanje za svoja dela i nisu sposobni za saosećanje. Tragom Hejrove “ček-liste”, psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi da li neko razmišlja poput serijskog ubice.

Odgovor: Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sahrani. A ukoliko niste znali odgovoriti na pitanje, dobro je, niste psihopata!

Loading...


Loading...

Leave a Comment