UPOZNALA SAM MOMKA NA INTERNETU, PA DOŽIVJELA Š0K “Kada se to desilo, došlo mi je da povratim!” Htjela je ljubav, a doživjela 0V0 (F0T0)

Loading...

Ispričao joj je kako je jako zaposlen i često putuje. Započeli su vezu na daljinu i Sesil se zaljubila. Svakodnevno su razmijenjivali romantične poruke i video pozive.

Nakon nekoliko nedjelja Simon je zamolio Sesil da mu da podatke svoje kreditne kartice da bi mogao anonimno da troši. Nakon što je Sesil dobila izvještaj mjesečnog računa, shvatila je da je Simon trošio kupujući u luksuznim prodavnicama i da je odsjedao u hotelu “Rith” u Berlinu. Za samo mjesec dana potrošio je više od 75.000 dolara, a više od polovine sa njene kartice.

Stalno joj je obećavao da će joj ubrzo vratiti novac. Uskoro je shvatila da se radi o prevarantu.

– Došlo mi je da povratim. Prvi put u životu sam bila u takvom šoku. Osjećam se kao da sam sebi uništila život – kaže ona.
4

Policija je uspjela da pronađe prevaranta i sazna da mu je pravo ime Šimon Hian. Šimon je od ranije poznat policiji i sedam godina je proveo iza rešetaka u Finskoj jer je već jednu ženu prevario za ogroman iznos, a u Izraelu ga traže zbog nekoliko prevara.

– Mrzim sebe. Bolno mi je još ovo sve. Nisam izgubila dečka, nije me ostavio već nikad nije ni postojao – tužno je ispričala Sesil, piše Msn.

Loading...


Loading...

Leave a Comment