VJENČALI SU SE NAK0N 7 DANA, A NIKAD GA NISM0 VIDJELI U JAVN0STI: Pogledajte kako izgleda muž voditeljice LEE KIŠ, IZNENADIT ĆETE SE

Loading...

4

Voditeljica Lea Kiš je već 25 godina u braku s Momčilom Jokićem, za kog se udala poslije samo sedam dana zabavljanja!

k

Voditeljica je kao djevojka željela da se posveti karijeri, a udaju je imala u planu tek poslije tridesete. Ipak, ona je svoju riječ pogazila u 24, kada je upoznala Momčila i na ludi kamen stala poslije nedjelju dana veze. Voditeljka se s njim ne pojavljuje često u javnosti, ali sa fanovima na Instagramu deli zajedničke fotografije. Lea ne krije da je i dalje, kao i prvog dana, zaljubljena u muža.

kk

– Mi smo i dalje zaljubljeni. Ljubav je pokretač svih naših ideala – svojevremeno je izjavila Lea.

Kruna njihove ljubavi je kćerka Sara, koja je ljepotu nasljedila od mame. Ipak, Lea misli da ljubav kao njena i Momčilova više ne može da se prepozna tako lako, pa je nedavno izjavila da kćerku ne bi podržala kada bi donijela odluku da se tako brzo uda.

Loading...

kkk

Ne vjerujem da to može ponovo da se desi. Sigurno ne bih bila tolerantna kao što su bili moji roditelji. Vjerovatno bih pokušala da je ubjedim da ne treba tako brzo i ishitreno da reaguje, iako je slučaj njenih roditelja pokazao upravo suprotno. Mada, prava ljubav uvijek pobjedi – rekla je ona.

kkkk

Evo kako im izgleda kuća na Voždovcu u kojoj žive:

kkkkk

kkkkkk

kkkkkkk

kkkkkkkk

kkkkkkkkk

Loading...


Leave a Comment