VODITELJ MOLI0 N0VINARE DA JE NE SLIKAJU

Loading...

image

Bogoljub i Milanka Karić jučer su zajedno sa 800 zvanica slavili crkveno vjenčanje djece.

Među zvanicama bio je i voditelj Milomir Marić koji je došao u pratnji supruge Vesne.

Zbog haljine koju je obukla svi su gledali u Marićevu suprugu koja je na pragu šeste decenije.

image

Pokazala je dubok dekolte, a u jednom trenutku tokom ručka, voditelj je pokušao i da spriječi fotoreportera da ih uslika kako sjede za stolom, pa je podigao ruku.

image

image

Vesna je prvi put srela Milomira kada je kao novinar početnik došao u Podgoricu da napravi reportažu o životu mladih. Sreli su se pred pozorištem i on ju je pozvao da izađu na sastanak. Vesna mu je dopustila da je otprati, pod uslovom da se rastanu na kilometar od kuće. Da bi se “izvukla”, ukućanima je ispričala priču kako je s bakom u ribolov na Skadarsko jezero, toliko živopisno da je i sama u nju povjerovala.

Marić je, za uspomenu na taj susret, napisao emotivnu priču, ali ju je Vesna vidjela godinama kasnije.

Loading...

Narednih godina Vesna se udala za Dževdeta Tuzlića, novinara i filmskog kritičara iz Sarajeva, sa kojim je dobila sina Vedrana. Od bivšeg supruga razvela se 1997. godine, a u međuvremenu je ponovo srela Milomira Marića i tada su oboje shvatili da su se već jednom, davno, upoznali.

– Sve te godine viđali smo se po brojnim filmskim festivalima, ali nismo “kapirali” da se znamo iz Podgorice – priznala je jednom prilikom Vesna.

image

Marić se nije pojavio na proslavi rođendana njenog sina Vedrana, iz razloga jer se otrovao hranom. Međutim, Vesna je dan nakon proslave donela fotografije u redakciju lista gde su tada oboje radili, gdje joj je Marić rekao:

– Vesna, imaš mnogo lijepog sina!

– “Hoćeš da i tebi rodim jednog?”, upitala sam ga tada – rekla je Vesna.

Nešto kasnije, Milomir je shvatio da je Vesna ona djevojka koja ga je očarala dvadesetak godna ranije. Pokazao joj je čuvenu priču koju je napisao, a njenu reakciju možete samo da zamislite.

Kako se odnos među njima gradio i produbljivao, Milomir je polako osvajao i njenog sina Vedrana. Odlazio je po njega u vrtić već u jedan po podne i dovodio ga u redakciju , a ubrzo su počeli i da žive zajedno.

Loading...


Leave a Comment