“ZGODNE” DJEVOJKE SA INSTAGRAMA SU VEĆINOM LAŽNE: Ova djevojka će vam pokazati šta se krije iza savršenih slika

Loading...

Viktorija je oduvek bila nesigurna zbog svog fizičkog izgleda, naročito zbog svoje zadnjice. Zbog toga je počela da se bavi fitnesom. U jednoj od svojih objava objasnila je da se zadnjica može oblikovati, ali do određenih granica. Ako genetika nije na vašoj strani ili niste imali operacije, nekoliko trikova vam može biti od pomoći.

Kako bi nam pokazala kako to rade Instagram fitnes modeli, ali i ostali instagrameri, ona je postavila jednu fotografiju na kojoj se njena zadnjica nalazi u „instagram pozi“, i drugu na kojoj izgleda normalno.

3

“Većina zadnjica koje viđate na Instagramu je zategnuta, izbačena, i tako uvijena da to zaista zna da zaboli. Tome treba dodati i pantalone koje izražavaju struk i još više podižu zadnjicu. Postoji mnogo načina da ona izgleda 10 puta veće nego u stvarnosti, čak se i ja njima koristim!“

“Volim da poziram i obožavam takve fotografije, ali to zaista nije moja guza. I meni je to u redu.“

Kao što možete vidjeti na fotografijama koje slede, mala promjena ugla može donijeti velike promjene.

4

Iako je svjesna činjenice da nema idealnu guzu, Viktorija je zadovoljna njenim izgledom, bez obzira na oblik i veličinu.

“Jedna mudra žena je jednom rekla: Možes biti najzrelija i najslađa breskva na cijelom svijetu, ali uvijek će biti onih koji ne vole breskve.“

Ovo nije prvi put da Viktorija pokazuje kako Instagram funkcioniše. Prošle godine je postavila fotografije sa zategnutim i opuštenim stomakom.

Loading...


Loading...

Leave a Comment